اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

روایت سخنگوی فدراسیون فوتبال از نشست AFC؛

شیخ سلمان جلسه آنلاین با فدراسیون را نپذیرفت/ جوادی: نشست منامه کمکی به ما برای میزبانی نمی کند

شیخ سلمان جلسه آنلاین با فدراسیون را نپذیرفت/ جوادی: نشست منامه کمکی به ما برای میزبانی نمی کند
سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: با وجود درخواست جلسه با شیخ سلیمان به صورت ویدیو کنفرانس آنها با این درخواست مخالفت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جوادی سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه ظاهرا نامه ای از AFC به فدراسیون برای حضور عزیزی خادم  در یک نشست ارسال شده است گفت: به محض اینکه آقای عزیزی خادم در مجمع رای آورد و به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد مهلت ما برای دریافت میزبانی مقدماتی جام جهانی به اتمام رسیده بود و عملا این فرصت خوب از ما گرفته شد. در همان زمان به تکاپو افتادیم و نامه نگاری و درخواست یک ملاقات اورژانسی از شیخ سلمان کردیم و خواستیم در این ملاقات درباره میزبانی صحبت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: بعد از این مسائل قرار شد جلسه ای روز شنبه تشکیل شود و البته تاکید کنم قبل از اینکه این جلسه هماهنگ شود، به ما اعلام کردند خود آقای شیخ سلمان در جریان اعطای میزبانی نبوده و دبیر کل این تصمیم را اتخاذ کرده و به همین دلیل اعلام شد نشست روز شنبه پیرامون میزبانی مسابقات نیست. با این وجود قبل از نشست روز شنبه که در منامه برگزار می شود، ما خواستار یک ویدیو کنفرانس با حضور آقای رفیعی پیرامون میزبانی شدیم که با این جلسه ویدئو کنفرانسی مخالفت و اعلام شد نشست پیش رو بیشتر برای آشنایی و مسائلی دیگر قرار است برگزار شود.
,
سخنگوی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: وقتی ما متوجه شدیم جلسه برای میزبانی نیست حس کردیم نشست حالت اورژانسی خود را از دست داده و خواستار یک دیدار دیگر با شیخ سلمان شدیم. به هر حال تیم ملی به شدت نیاز به همراهی دارد. ما مایل هستیم با فیفا و AFC ارتباط داشته باشیم و با آنها کاملا تعامل داشته باشیم ولی الان حس کردیم این نشست کمکی به ما برای میزبانی نمی کند و به همین  چون حس کردیم جلسه برای آشنایی و مباحث دیگر است به آنها پاسخ منفی دادیم چون اعتقاد داریم برای برگزاری جلسات آشنایی و مرور برنامه ها زمان کافی وجود دارد.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه