اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

نشست رئیس فدراسیون اسکی با رئیس کمیته ملی المپیک/ چشم‌انداز بلندمدت طرفین برای حضور در المپیک زمستانی

نشست رئیس فدراسیون اسکی با رئیس کمیته ملی المپیک/ چشم‌انداز بلندمدت طرفین برای حضور در المپیک زمستانی
عباس نظریان با سیدرضا صالحی‌امیری دیدار و گفت‌وگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس نظریان طی نشستی با سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، گزارشی از فعالیت‌های فدراسیون در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو به ویژه حضور در المپیک زمستانی را ارائه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بررسی مسائل مرتبط با تیم‌های ملی اسکی، برگزاری دوره‌های دانش افزایی مربیان و دوره‌های آموزشی، میزبانی مسابقات بین‌المللی، توسعه زیرساخت های ورزش اسکی، اضافه نمودن ورزشهای زمستانی به مجموعه فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی، اعزام به مسابقات و برگزاری اردوهای برون مرزی و آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور در المپیک زمستانی از جمله موارد مطروحه در این نشست بود.
,
در این نشست رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی با اشاره به در پیش بودن بازی‌های المپیک زمستانی در سال جاری خواستار حمایت هرچه بیشتر کمیته ملی المپیک از فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی برای حضور و عملکرد قابل قبول اسکی‌بازان در مهم‌ترین رویداد ورزش‌های زمستانی جهان شد.
,
عباس نظریان همچنین به تغییر نام و فعالیت فدراسیون به اسکی ورزش‌های زمستانی نیز اشاره نمود و از اضافه نمودن رشته‌های جدید به مجموعه فدراسیون خبر داد و گفت: از مدتها پیش با بررسی و انجام مذاکرات در پی توسعه فعالیت فدراسیون در رشته‌های مختلف ورزش‌های زمستانی بودیم و با اضافه شدن رشته‌های جدید دایره فعالیت‌های ورزش‌های زمستانی در ایران گسترده تر خواهد شد و شاهد توسعه رشته‌های جذاب ورزش‌های زمستانی خواهیم بود.
,
وی خاطر نشان کرد: چشم انداز میان مدت و دراز مدتی برای حضور رشته‌های جدید در بازی‌های المپیک زمستانی داریم و در این زمینه کمیته ملی المپیک کمک شایانی می‌تواند به فدراسیون داشته باشد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه