اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

می‌خواهم پرچم کشورم را به اهتزاز درآورم

دودانگه: حضور در انتخابی پاراتکواندو توکیو امتحان سخت اما شیرینی است/ همه رقبا را آنالیز کرده‌ام

دودانگه: حضور در انتخابی پاراتکواندو توکیو امتحان سخت اما شیرینی است/ همه رقبا را آنالیز کرده‌ام
ملی پوش پاراتکواندو کشورمان گفت: تلاش می‌کنم پاسخ اعتماد کادرفنی را بدهم و می خواهم با افتخار پرچم کشورم را بالا ببرم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، فاطمه دودانگه پاراتکواندو وزن 49- کیلوگرم اعزامی به رقابت‌های کسب سهمیه پارالمپیک اظهار داشت: از بهمن‌ماه تمرینات خود را به صورت فشرده برای حضور در این رقابت‌ها آغاز کرده‌ایم. خدا را شکر پیشرفت خوبی داشته‌ام و سعی می‌کنم بهترین نتیجه را کسب می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: اولین مرتبه است که در مسابقه‌ای برون مرزی شرکت می‌کنم؛ بدون شک رقابت‌های مهم و سرنوشت سازی را پیش‌رو دارم اما من با کمک کادرفنی فیلم مبارزات حریفانم را دیده‌ام، آنها را آنالیز کرده‌ام و حالا برای بهترین نتیجه و از پیش‌رو برداشتن رقبایم قدم در این میدان بزرگ می‌گذارم.

,

نماینده وزن 49- کیلوگرم پاراتکواندو کشورمان گفت: حس خوبی دارم که توانستم به عنوان نماینده ایران برای حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک ایران انتخاب شوم؛ تلاش می‌کنم پاسخ اعتماد کادرفنی را بدهم و با افتخار پرچم کشورم را بالا ببرم.

,

دودانگه در پایان گفت: امیدوارم با کسب سهمیه بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان با سربلندی از این امتحان سخت اما شیرین خارج شوم و به مردم عزیز ایران قول می‌دهم که تمام تلاش خود را برای به اهتزاز درآوردن پرچم کشورم انجام می‌دهم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه