اخبار داغ
  1. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  2. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  3. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  4. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  5. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  6. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  7. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  8. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  9. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  10. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  11. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  12. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  13. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  14. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  15. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  16. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  17. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  18. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  19. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  20. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست

باید روی دریافت کننده های لهستانی تمرکز کنیم

مشجری: شرایط ما نسبت به مرحله گروهی فرق کرده/ تیم نوجوانان لهستان با همان الگو تیم بزرگسالانشان بازی می کند

مشجری: شرایط ما نسبت به مرحله گروهی فرق کرده/ تیم نوجوانان لهستان با همان الگو تیم بزرگسالانشان بازی می کند
آنالیزور تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: بازیکنان ما شرایطشان بهتر شده و امشب با یک بازی تیمی می توانند لهستان را شکست دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوید مشجری آنالیزور تیم والیبال نوجوانان درباره بازی امروز والیبالیست های ایران با تیم لهستان اظهار داشت: این تیم از لحاظ فیزیکی شرایطی مثل سایر تیم های راه یافته به این رقابت ها همچون برزیل، روسیه و بلغارستان را ندارد. خیلی بلند قامت نیستند ولی والیبال را بسیار خوب بازی می کنند. با همان الگویی که تیم بزرگسالانشان دارد، بازی خود را انجام می دهند. یک پاسور بسیار خوبی دارند که مهاجم های آنان را به خوبی تغذیه می کند. ما اگر در این دیدار روی دریافت کننده های آنان که محوریت بازی هستند برنامه ریزی کنیم، قطعا می توانیم پیروز میدان باشیم. تیم ملی ما هم بازی به بازی بهتر شده و شرایطش نسبت به مرحله مقدماتی مقابل لهستان تغییر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به تیم های مختلف از نظر تکنیک و تاکتیک افزود: در بین 8 تیمی که به مرحله یک چهارم نهایی صعود کردند، واقعا والیبال مدرن بازی می کردند و خیلی از تفکرات در تیم ها دیده نمی شد. بعضی از تیم ها سعی می کردند که خطای تیمی کمتری داشته باشند و در سیستم های دفاعی خیلی خوب کار می کردند از جمله تیم ایران که شب گذشته فوق العاده بازی کرد. در کل نمی شود به یک تیم خاص اشاره کرد.

,

مشجری که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، درباره سایر تیم ها گفت: شاید یکسری تیم هایی مثل روسیه و بلغارستان خیلی خوب هستند. تیم ایتالیا هم خیلی حیف شد که این مرحله را از دست داد چرا که بازی خوبی را به نمایش گذاشت. تکیه تیم های بلغارستان و روسیه هم فقط به تک ستاره های تیم است. اما لهستانی ها کار گروهی زیبایی را انجام می دهند و به یک نفر متکی نیست. ما در سطح نوجوانان صحبت می کنیم شاید بازیکنان ثبات لازم را ندارند. بازی مقابل چک عالی بود. شب گذشته هم حاصل کار تیمی بود که توانستیم آرژانتین را شکست دهیم. بنابراین ثبات بسیار مهم تر است. ولی به نظر من تیم روسیه شرایطش نسبت به سایر تیم ها بهتر بوده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه