اخراج بازیکن با پرداخت ۲۲۰ میلیون دستمزد!

اخراج بازیکن با پرداخت ۲۲۰ میلیون دستمزد!
باشگاه ذوب آهن قرارداد سال سوم بازیکن اخراجی‌اش را فسخ کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامیلاد میرترابی بازیکن دو فصل پیش تیم فوتبال ذوب آهن که با قراردادی سه ساله به ذوب آهن پیوسته بود، پس از اخراجش، نزد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علیه ذوب آهن اقامه دعوی کرد که این کمیته باشگاه ذوب آهن را محکوم به پرداخت 330میلیون تومان برای سه سال قرارداد وی کرد.

از این رو میرترابی صبح امروز در باشگاه حاضر و با توجه به مذاکراتی که توسط معاون فنی، مدیر ورزش قهرمانی و مدیرعامل باشگاه با وی انجام شد، نهایتا با چشم پوشی از مبلغ سال سوم قرارداد خود به میزان 110میلیون تومان، قرارداد سال سوم خود را با باشگاه فسخ نمود.

وی دوسال گذشته قبل از اقامه دعوی نزد کمیته انضباطی آمادگی خود را صرفا جهت دریافت 20 درصد قرارداد منعقده از باشگاه اعلام کرده بود که این امر با مخالفت مدیران وقت باشگاه مواجه و نامبرده را مجبور به شکایت از باشگاه نزد کمیته انضباطی کرده بود و این امر موجب شد که 220میلیون تومان از محل قراردادی که هیچ‌گونه بار فنی برای باشگاه در پی نداشته است به علت عدم اطلاع از قوانین انضباطی و عدم تسلط بر آئین نامه نقل و انتقالات در خصوص فسخ به موقع قرارداد وی به باشگاه تحمیل کند.

انتهای پیام/د

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه