حمایت کامل سعودیها از اردوغان؛
تشکر رئیس جمهور ترکیه از شیخ سلمان/ قطر مقصد بعدی سفر اردوغان
اردوغان در حساب توئیتری خود با اشاره به مهمان نوازی سعودیها از شیخ سلمان، پادشاه عربستان تشکر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، دیروز (14 فوریه) بعد از دیدار با پادشاه بحرین و در چارچوب سفر به کشورهای حوزه خلیج فارس، وارد عربستان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، دیروز (14 فوریه) بعد از دیدار با پادشاه بحرین و در چارچوب سفر به کشورهای حوزه خلیج فارس، وارد عربستان شد.,اردوغان با این سفر دورهای خود قصد دارد به اتحاد کشورهای ثروتمند عربی در حمایت از معارضان سوری انسجام بخشیده و بر بحران سوریه دامن بزند.
,در طول 6 سالی که بحران سوریه در اوج خود بوده، معارضان تحت حمایت غرب، ترکیه، عربستان و قطر دست به قتلعام غیرنظامیان در سوریه زده و گهگاهی نیز با داعش یا هم مرامان تندروی خود همکاری کردند.
,به گزارش خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان به دلیل مهمان نوازی شیخ سلمان در حساب توئیتری خود از پادشاه سعودی تشکر کرده است.
,رئیس جمهور ترکیه با پیوست "kingsalman" و با انتشار عکس زیر در حساب توئیتری خود به زبان عربی نوشت: "از شیخ سلمان خادم حرمین شریفین و مردم برادر عربستان به دلیل استقبال و مهمان نوازیشان در سفرمان به عربستان تشکر میکنم."
,
![]()
بسیاری از سیاستمداران، کارشناسان و مخالفان داخلی شخص اردوغان از سیاست خارجه حاکمیت وی انتقاد میکنند. این مخالفان حتی در میان سران حزب عدالت و توسعه نیز حضور دارند.
,جمهوری خواهان و دموکراتها، احمد داوود اوغلو نخست وزیر پیشین ترکیه و عبدالله گول 11اُمین رئیس جمهور این کشور که در تمامی دوران تأسیس حزب و فعالیتهای سیاسی در کنار اردوغان بوده به شدت مخالف تغییر قانون اساسی، تنش با غرب و عدم همکاری با ایران میباشند.
,قطر مقصد بعدی اردوغان
, قطر مقصد بعدی اردوغان, قطر مقصد بعدی اردوغان,به گزارش منابع خبری ترکیه، اردوغان بعد از دیدار و گفتوگو با شیخ سلمان، ریاض را به مقصد دوحه ترک کرد.
,سومین و آخرین سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه آخر شب دیروز (14 فوریه) به دوحه پایتخت قطر بود که برخلاف عربستان، استقبال گرمی از وی در دوحه به عمل نیامد.
,با توجه به مطالب انتشاری از منابع رسمی ترکیه، تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر بر خلاف شیخ سلمان که به استقبال اردوغان رفته بود، محمد بن صالح الساده وزیر انرژی خود را به استقبال اردوغان در فرودگاه بین المللی حمد فرستاد.
,در استقبال از اردوغان، سالم مبارک الشافی سفیر قطر در آنکارا و احمد دمیراوک سفیر ترکیه در دوحه نیز همراه وزیر انرژی قطر بودند.
,
![]()
علاوه بر امینه اردوغان بانوی اول ترکیه، هولوسی آکار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه، نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد، بئرات آلبایراک وزیر انرژی، فیکری ایشیق وزیر دفاع و هاکان فیدان وزیر اطلاعات ترکیه در هیئت تُرک حضور داشتند.
]
ارسال دیدگاه