در گفت و گو با دانا
محمدی:از حاشیه ها ناراحت بودم نه رسول خادم/ امیدوارم حداقل سومی سال قبل را تکرار کنیم
سرمربی تیم ملی نوجوانان کشتی آزاد گفت: اینکه بعد از مسابقات آسیایی استعفا کردم، ناراحتیام از حواشی بود نه از رسول خادم، با او هیچ مشکلی ندارم.[
سیدمراد محمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا در مورد تغییراتی که نسبت به مسابقات قهرمانی آسیا در ترکیب تیم جهانی رده سنی نوجوانان ایجاد خواهد شد، اظهار داشت: در مقایسه با مسابقات جهانی در دو تغییر در اوزان ۵۴ و ۷۴ کیلو داریم که قطعی شده، اما ملیپوشان وزن ۴۲ کیلو هنوز مشخص نیست و احتمال دارد تا مسابقات جهانی صبر کنیم و ببینیم هر کشتیگیری که بهتر بود او را انتخاب کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی در پیشبینی مسابقات جهانی تصریح کرد: امسال دستمان از قبل خالیتر است. نفراتمان اولین سال حضورشان در تیم ملی را تجربه میکنند و تیم کاملا تغییر یافته است. کارمان خیلی سخت است اما با اینحال امیدوار هستیم که حداقل مقام سال قبل (سومی) را تکرار کنیم.
,
محمدی که در بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا از سمت خود استعفا کرد و با نظر فدراسیون بار دیگر به کارش بازگشت، با تاکید بر اینکه هماکنون مشکلی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: وقتی صحبت شد که بیایم، طبیعتا نسبت به مسئولیتی که داشتم وظیفه داشتم بیایم و آمدم و به حواشی اهمیتی ندادم. آن زمان هم من هیچ مشکلی با رسول خادم نداشتم و ناراحتیام از حواشی بود. امکانات بسیار خوبی در اختیارمان قرار گرفته بود و انصافا هر امکاناتی که خواستیم، رسول خادم دریغ نکرد و به نسبت سه سال اخیر، اینبار به چهار تورنمنت اعزام شدیم و همهگونه از ما حمایت شده است.
,
نفر سوم المپیک ۲۰۰۸ پکن در مورد زمان آغاز مرحله جدید اردوی تیمش نیز گفت: صبح روز سهشنبه تمرینمان به پایان رسید و دور جدید نیز از شنبه ۷ تیر ماه آغاز خواهد شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه