گورباچف: جهان در آستانه جنگ سرد است

گورباچف: جهان در آستانه جنگ سرد است
آخرین رئیس جمهوری شوروی سابق هشدار داد که اوضاع کنونی جهان گویای وجود علائم آغاز جنگ سرد است و در برخی از مناطق حتی مسابقه تسلیحاتی تمام عیاری جریان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "میخائیل گورباچف" نخستین و آخرین رئیس جمهوری اتحاد جماهیر شوروی در مصاحبه‌ای با نشریه «بیلد» آلمان، اعلام کرد که اوضاع کنونی در جهان گویای علائمی از آغاز یک جنگ سرد است و در برخی از مناطق حتی مسابقه تسلیحاتی تمام عیاری از هم اکنون جریان دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

گورباچف گفته است: «روابط بین قدرتهای بزرگ جهان به روند تیره تر شدن خود ادامه می دهد و این وضعیت این احساس را بوجود آورده است که جهان در آستانه یک جنگ قرار دارد. همه علائم آغاز یک جنگ سرد دیگر دیده می شود. »

,

به عقیده وی، «اظهارات سیاستمداران و مقامات بلندپایه نظامی کشورها بیش از پیش جنگ افروزانه شده است و رسانه های گروهی نیز این سخنان را منتشر کرده به این مسئله دامن می زنند. »

,

گورباچف در پاسخ به سئوال خبرنگار این نشریه در مورد «غیرقابل اجتناب شدن مسابقه تسلیحاتی» توضیح داد: «در برخی مناطق جهان این مسابقه تسلیحاتی بطور کامل در جریان است. نیروهای نظامی، از جمله تسلیحات و فناوریهای سنگین نظامی، تانکها و زره پوشها در قاره اروپا مستقر شده اند. در حالی که تا چندی پیش نظامیان ناتو و روسیه از یکدیگر فاصله بسیار زیادی داشتند، ولی اکنون آنها دقیقا رو در روی یکدیگر قرار گرفته اند. »

,

این سیاستمدار برجسته همچنین به تفسیر روابط روسیه و آلمان پرداخته و گفت: «مردم آلمان نمی خواهند تا روابط خصمانه با روسیه دوباره تکرار شود. من فکر می کنم که ما-روسیه و آلمان- باید تماسهای خود را ازسرگرفته و به تقویت و توسعه روابط پرداخته و راهی برای جلب اعتماد دوباره به یکدیگر پیدا کنیم. »

,

گورباچف یادآور شد که بسیاری از کسانی که پیش از این به روسیه وفادار بودند، اکنون علیه این کشور تحریم اعمال می کنند.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه