تاج: کی‌روش مستخدم ماست

تاج: کی‌روش مستخدم ماست
رئیس سازمان لیگ گفت: کارلوس کی‌روش مستخدم ماست و باید به حرف‌های ما گوش کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهدی تاج در برنامه ورزش ایران شبکه جام جم در مورد برنامه‌های لیگ برتر چهاردهم گفت:‌ اکثر مسابقات در نیم‌فصل اول در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود اما در نیم‌فصل دوم به دلیل برگزاری جام ملت‌های آسیا مسابقات در روزهای دیگر هفته هم برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

تاج در مورد بحث منشور اخلاقی در لیگ گفت: دیگر منشور اخلاقی در لیگ نداریم و بحث کمیته اخلاق در فدراسیون فوتبال است که قانونمند است و سیستم دارد. در مورد رعایت ظواهر اسلامی و مقید بودن به مسائل شرعی همه آن را رعایت خواهند کرد اما منشور اخلاقی وجود ندارد.

,

رئیس سازمان لیگ در مورد بلیت‌فروشی مسابقات گفت: تلاشمان این است که در تمام ورزشگاه‌ها بلیت‌ فروشی به صورت الکترونیک انجام شود اما در حال حاضر بلیت‌فروشی الکترونیکی در ورزشگاه آزادی به طور کامل می‌تواند انجام شود.

,

تاج در مورد جام ملت‌های آسیا و همچنین ماندن یا رفتن کی‌روش گفت: جام ملت‌های آسیا با توجه به اینکه انتخابی مقدماتی جام جهانی هم است اهمیت دوچندانی دارد و این مسابقات در نیم‌فصل ما برگزار می‌شود ما برنامه‌های فیفادی و مسابقات جام ملت‌های آسیا را در نظر گرفته‌ایم.

,

وی ادامه داد: به عقیده من ماندن کی‌روش خوب است زیرا او فوتبال ما را می‌شناسد و زمان کمی تا جام ملت‌های آسیا داریم و با او دعواها و آشتی‌هایمان را کرده ایم و به خلق و خوی هم آشنا هستیم ضمن اینکه تا آغاز جام ملت‌های آسیا هم زمان زیادی در اختیار نداریم البته کی‌روش باید بداند که مستخدم ماست و در استخدام ما قرار دارد. مربیان ایرانی هم زحمات زیادی می‌کشند و بازیکنان ما را در لیگ برای تیم ملی آماده می‌کنند.

,

تاج در مورد اینکه قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال چند هزار یورو است، گفت: این قرارداد اصلاً‌به یورو نیست و به دلار است.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه