معروف: حسمان غیرقابل وصف است/ تیمملی مهمتر از عنوانی که کسب کردم است
بهترین پاسور جهان گفت: بهترین تورنمنت زندگیمان را پشتسر گذاشتیم و حسمان غیرقابل وصف است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سعید معروف پس از کسب مقام چهارم جهان در بازگشت به ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: افتخاری کسب شد که خیلیها آن را پیشبینی نمیکردند فکر میکنم بهترین تورنمنت زندگی تمام بازیکنان بود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی ادامه داد: حسی داریم که غیر قابل وصف است، بیش از حد خوشحال هستیم، مزد چندین و چندساله خود را گرفتیم. امیدوارم در تورنمنتهای بعدی هم به همین منوال ادامه دهیم.
,معروف در مورد اینکه مردم انتظارات بالایی دارند و حتی از کسب مقام چهارم هم ناراحت هستند، گفت: به هر حال همه دوست دارند تیم ملی کشورشان بهترین نتیجه را بگیرد. مردم چه در زمان باخت و چه هنگام پیروزی حمایت خوبی از تیم ملی کردند، ما هم تمام توان خود را گذاشتیم.
,وی در مورد کسب عنوان بهترین پاسور جهان گفت: فکر میکنم بهتر باشد در مورد تیم صحبت کنیم. همه خوب بودند که این عنوان نصیب من شد. نباید زحمت دیگر ملیپوشان را نادیده بگیریم.
,انتهای پیام/د
]
ارسال دیدگاه