خاطره خواننده مشهور شفتی؛
پرواز همای: 20 سال پیش با هزینه 15 تک تومان برای شرکت در کلاس های تئاتر از شفت به رشت می آمدم
پرواز همای آیین افتتاحیه نمایش « صندلی برای مستر ایکس»، گفت : ۲۰ سال پیش از روستای محل زندگی ام در شفت همراه با دوستان و با هزینه ۱۵ تک تومانی، هفته ای سه بار به آموزشگاه تئاتر در رشت می آمدم تا سر کلاس بهزاد عشقی بنشینم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح شفت، آیین افتتاحیه نمایش « صندلی برای مستر ایکس» توسط پرواز همای در مجتمع خاتم الانبیا رشت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت،,پرواز همای در حاشیه این مراسم گفت: ۲۰ سال پیش از روستای محل زندگی ام در شفت همراه با دوستان و با هزینه ۱۵ تک تومانی، هفته ای سه بار به آموزشگاه تئاتر در رشت می آمدم تا سر کلاس بهزاد عشقی بنشینم.
,وی افزود: اکنون که بیش از ۵۰۰ کنسرت در بهترین سالن های دنیا اجرا کردم و سر کلاس های درس ادبیات نمایشی در دانشگاه ایتالیا حضور دارم هم همان درس هایی که استاد عشقی به ما آموزش داده بودند را فرا میگیرم.
,این خواننده مشهور شفتی افزود: زمانی آرزو داشتم روی استیج خاتم الانبیا(ص) که تازه تاسیس شده بود، اجرای نمایش داشته باشم، آن زمان بر روی صحنه سالن سردار جنگل بازی می کردیم.
,«صندلی برای مستر ایکس» به روایت بهزاد عشقی که از ۲۱ الی ۲۸ مرداد ساعت ۷ بر روی صحنه سالن شهید انصاری مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا(ص) اجرا می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه