کیانی: امسال یقه همه تیمها را میگیریم/ قبل از لیگ کادوی خوبی به هواداران دادیم
کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: امسال حرفهای زیادی برای گفتن داریم و یقه همه تیمها را میگیریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مهدی کیانی پس از پیروزی دو بر یک تراکتورسازی مقابل استقلال در فینال جام شهدا اظهار داشت: استقلال تیم خوبی داشت البته ما توانستیم جواب زحمات یک ماهه خود را بگیریم و یک هفته مانده به شروع مسابقات کادوی خوبی به هواداران بدهیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی در مورد اینکه استقلالیها نسبت به گلهای تراکتورسازی معترض بودند تصریح کرد: اگر توپ اول به گل تبدیل شده باشد که نمیتوان اعتراضی کرد اما اگر این اتفاق رخ نداده باشد باید یقه داور را بگیرند. من صحنه را ندیدم.
,کاپیتان تراکتورسازی در مورد عملکرد این تیم تصریح کرد: ما مربی و بازیکنان جوانی داریم. حرفهای زیادی برای گفتن در فصل جدید خواهیم داشت که یقه همه تیمها را میگیریم.
,همچنین سعید آقایی نیز در مورد عملکرد داور گفت: فکر میکنم داوری بیشتر به سود استقلالیها بود. گلی که استقلال به ثمر رساند پیش از آن خطایی صورت نگرفته بود.
,وی در مورد اتفاقاتی که در تونل ورزشگاه رخ داد، گفت: مسئله خاصی در تونل به وجود نیامد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه