تجلیل از پژوهشگران برتر نی ریز
طی مراسمی با حضور معاون فرماندار نی ریز از از پژوهشگران برتر این شهر تجلیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ با حضور علی راهوار معاون فرماندار نی ریز ، خلف رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی فارس و روسای واحدهای دانشگاهی و جمعی از مسوولان طی مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از پژوهشگران برتر این شهر تجلیل به عمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛ ,محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در ابتدای این مراسم با ذکر بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با پژوهش، تحقیق و کار علمی را لازمه رشد و اعتلای کشور دانست.
,شعبانی در گزارشی از برخی دستاوردهای پژوهشی واحد نی ریز سال 96 از جمله شرکت تیم رباتیک واحد نی ریز در مسابقات روبوکاپ خیام و کرمان و کسب مقامهای قهرمانی و سوم تیمی این مسابقات، ثبت 2 اختراع از سوی مجید محمدیان فرد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و تجاری سازی آنها، آمادگی دانشجویان و استادان برای ساخت ماشین با سوخت سلولهای خورشیدی نام برد.
,علی راهوار معاون فرماندار نی ریز نیز با ذکر سخنانی در اهمیت پژوهش و تحقیق، آمادگی فرمانداری در حمایت از پژوهشگران و راه اندازی مرکز رشد در شهرستان را اعلام کرد.
,وی در این نشست بر اهمیت رویکرد پژوهش و تحقیق در راستای گشودن مشکلات اقتصادی و راه اندازی تولید و اشتغال از بستر تحقیقات علمی تاکید کرد.
,خلف رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم با معرفی مرکز رشد و ارائه تعریف شرکتهای دانشبنیان، نداشتن اطلاعات دقیق و صحیح از بازار و نیازمندی جامعه و عدم شناخت و آگاهی کافی نسبت به محصولات فناور را عمده مشکل شرکتهایی دانست که در مراکز رشد فعالیت میکنند.
,در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر ادارات و مراکز آموزش عالی شهرستان، مخترعین و اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با اهدا لوح و جوایزی قدردانی شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه