کلاهبردار هرمی با درآمد ماهیانه 41هزار دلار
لاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان یکی از سرشبکه های باقیمانده از شرکت هرمی گاما با درآمد ماهیانه 41 هزار دلار شناسایی و دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سرهنگ" ستار خسروی" رییس پلیس آگاهی استان اصفهان با اعلام این مطلب اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان از فردی که با اغفال و فریب وی برای عضویت در سرمایه گذاری در شرکت هرمی گاما مبلغ 480 میلیون ریال دریافت و متواری شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی افزود: با توجه به انهدام شرکت هرمی گاما و دستگیری تمامی اعضای آن در طی سال های گذشته تحقیقات و بررسی وسیعی در خصوص شناسایی هویت فرد مذکور به عمل آمد که در نهایت مشخص شد این شخص از سرشاخه ها و سرشبکه های اصلی باقیمانده شرکت مزبور بوده که پس از گذشتن مدتی از انهدام این شرکت مجدداً فعالیت مجرمانه خود را از سرگرفته است.
,این مقام مسئول بیان داشت: با اقدامات ویژه پلیسی سرانجام متهم در یکی از مخفیگاه های خود در یکی از شهر های اصفهان شناسایی و دستگیر که با هماهنگی مقام قضایی برای وی قرار تامین مقتضی صادر گردید.
,سرهنگ خسروی عنوان داشت: متهم با جمع آوری 903 نفر زیرمجموعه برای خود توانسته بود هرماه بالغ بر 41 هزار و 227 دلار کسب درآمد کند.
,رییس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت:متاسفانه مشاهده شده، شاکیان این گونه متهمان برای اینکه به اموال خود دسترسی پیدا کنند با رضایت خود انها را از زندان آزاد می کنند اما نه تنها به پول های خود نمی رسند بلکه زمینه فعالیت مجدد مجرمانه آنها را نیز فراهم می آورند.
,این مقام انتظامی استان با بیان اینکه تحقیقات نشان می دهد 99 درصد سود عضویت در این شرکت ها معمولاً عاید سرشاخه و سرشبکه ها می شود و به زیر مجموعه ها سودی پرداخت نمی شود گفت: پرداخت سودهای کلان فریبی بیش نیست و نباید شهروندان به بهانه یک شبه پولدار شدن در این گونه شرکت ها عضو شده و سرمایه های خود را به آنها بسپارند.
,منبع: پایگاه خبری پلیس
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه