حضور «کافه حقوق» در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی

حضور «کافه حقوق» در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی
سایت کافه حقوق از همه حقوقدانان، اساتید حقوق، وکلای دادگستری، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته حقوق و عموم نخبگان کشور برای بازدید از غرفه این سایت در دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی دعوت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کافه حقوق، دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی عصر روز شنبه اول شهریور ماه با برافراشتن پرچم اباعبدالله‌الحسین (ع) در غرفه سایت امام حسین (ع) به طور رسمی افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

این نمایشگاه  که با حضور موسسات مردم نهاد جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی  آغاز به کار نموده  با هدف جریان‌سازی، بسترسازی و فرهنگ سازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ انقلاب اسلامی ‌در حوزه رسانه‌های دیجیتال در پنج بخش زیر راه اندازی شده است :

,

۱    بخش بین الملل
۲   بخش بازی و انیمیشن
۳    بخش نرم افزار چندرسانه ای و موبایل
۴    بخش اینترنت
۵    بخش فناوری اطلاعات

,
,
,
,
,

, ,

 

,

 

,

کافه حقوق تنها پایگاهی است که در این نمایشگاه به طور تخصصی در حوزه حقوق معرفی شده است. شورای سردبیری کافه حقوق منتظر حضور حقوقدانان، اساتید، وکلای دادگستری، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته حقوق و عموم نخبگان کشور خواهد بود و حضور تمامی بازدیدکنندگان از این غرفه را گرامی می دارد.

,

 

,

گفتنی است که این نمایشگاه از اول شهریور ماه سال ۱۳۹۳ الی هفتم شهریور ماه ۱۳۹۳ از ساعت ۱۰ صبح الی ۲۱ در محل بوستان گفت و گو پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه