آغاز پیاده‌روی از حرم تا حرم تا ساعاتی دیگر

آغاز پیاده‌روی از حرم تا حرم تا ساعاتی دیگر
پیاده‌روی جاماندگان حسینی، از ساعاتی دیگر در امامزاده قاسم تجریش آغاز می‌شود و فردا تا رسیدن به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) ادامه می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی از حرم امامزاده قاسم بن الحسن (ع) تجریش در شمالی‌ترین نقطه تهران به سمت حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در جنوبی‌ترین نقطه تهران، امشب (دوشنبه ۷ آبان ماه جاری) برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
این مراسم بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در امامزاده قاسم تجریش واقع در خیابان گلابدره آغاز می‌شود و پس از طی نیمی از مسیر، موکب میانی جهت اسکان شبانه در امامزاده روح‌الله میدان امام خمینی (ره) آماده پذیرایی از این افراد است.
,
 
,
سپس فردا صبح (روز سه شنبه ۸ آبان ماه) بعد از اقامه نماز صبح و میل صبحانه به تجمع جاماندگان حسینی در میدان امام حسین (ع) ملحق می‌شوند و مسیر خود را به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) طی خواهد کرد.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه