آخرین خبر از اعزام زائران ایرانی به سوریه

آخرین خبر از اعزام زائران ایرانی به سوریه
رئیس سازمان حج و زیارت از انجام مذاکرات برای اعزام زائران به سوریه خبر داد و گفت: در کمتر از یک ماه دیگر تکلیف اعزام‌ها مشخص می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رشیدیان در مورد اعزام زایران به سوریه اظهار داشت: به منظور بررسی شرایط اعزام زائران به سوریه و زیارت حرم حضرت زینب (س) اقدامات مطالعاتی لازم انجام شده و همچنین هیات‌های کارشناسی در این رابطه تشکیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی گفت: شرایط امنیتی، اقامت، تردد، تغذیه و تدارکات مورد نیاز زائران برای اعزام به سوریه بررسی می‌شود و در صورت مهیا بودن شرایط؛ اعزام زائران آغاز خواهد شد.
,
 
,
رئیس سازمان حج در مورد زمان اعزام زائران به سوریه تاکید کرد: پس از اینکه تیم کارشناسی جمع‌بندی‌های لازم را انجام داد در کمتر از یک ماه آینده بنده به سوریه سفری خواهم داشت و بعد از آن در صورت مهیا بودن شرایط، اعزام زائران نیز آغاز می‌شود.
,
 
,
رشیدیان گفت: اگر به این نتیجه رسیدیم که شرایط برای اعزام زائران به سوریه مهیا است؛ در مورد چگونگی نحوه اعزام و ثبت نام متقاضیان تصمیم‌گیری می‌شود.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه