رئیس اداره پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی خبر داد؛
ادامه روند کاهش دما در خراسان رضوی/ کشاورزان و دامداران آمادگی مقابله با سرمازدگی را داشته باشند
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: پیش بینی می شود در نواحی سردسیر و کوهستانی استان از اوایل وقت چهارشنبه تا پایان هفته جاری دمای حداقل شبانه به صفر تا 3 درجه سلسیوس زیر صفر نیز برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی قائنی پور، رئیس اداره پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار صبح توس، اظهار کرد: طبق تحلیل نقشهها و مدلهای هواشناسی از اواخر وقت سهشنبه با نفوذ جریانات شمالی به استان انتظار میرود شاهد کاهش محسوس دما در سطح استان باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,وی افزود: پیش بینی می شود بطوریکه در نواحی سردسیر و کوهستانی استان از اوایل وقت چهارشنبه تا پایان هفته جاری دمای حداقل شبانه به صفر تا 3 درجه سلسیوس زیر صفر نیز برسد.
,قائنی پور تصریح کرد: از جمعه روند افزایش دما در استان پیشبینی شده است، اما تا روزهای ابتدایی هفته آینده دمای حداقل شبانه همچنان در نواحی سردسیر بین 2 تا 5 درجه سلسیوس در نوسان خواهد بود.
,رئیس اداره پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: لذا توصیه میگردد جهت جلوگیری از بروز خسارات احتمالی نسبت به تأمین سوخت، کنترل و تنظیم دمای گلخانهها، مرغداریها و دامداریها و نیز جهت کاهش آسیب ناشی از سرمازدگی احتمالی به باغهای کوهپایهای مناطق سردسیر استان اقدام لازم معمول گردد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه