کارشناس هواشناسی یزد:

آسمان یزد هفته آینده باز بارانی می شود/روند افزایش دما پدیده غالب این روزهای یزد

آسمان یزد هفته آینده باز بارانی می شود/روند افزایش دما پدیده غالب این روزهای یزد
کارشناس هواشناسی یزد با اشاره به روند افزایشی دما در یزد گفت: روز گذشته بیشینه دما در شهر یزد به 28 درجه سانتی‌گراد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس میرحسینی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در رابطه با وضعیت هوای استان یزد اظهار کرد: پدیده جوی که روز گذشته استان یزد با آن روبرو شد، افزایش دما بود؛ دیروز بیشینه دمای شهر یزد به 28 درجه سانتی‌گراد رسید که نسبت به روز دوشنبه 2 درجه سانتی‌گراد افزایش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی با اشاره به اینکه در ساعات بعدازظهر روز گذشته آسمان استان کمی تا قسمتی ابری شد، اذعان کرد: دیروز دمای بیشینه بافق به‌عنوان گرم‌ترین نقطه استان به 31 درجه سانتی‌گراد رسید.

,

کارشناس هواشناسی یزد خاطرنشان کرد: با توجه به الگوهای جوی و استقرار سیستم‌های کم‌فشار سطحی در روزهای آینده این روند افزایش دما را در سطح استان داریم.

,

میرحسینی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود اوایل هفته آینده دمای بیشینه شهر یزد به بیش از 30 درجه سانتی‌گراد برسد تصریح کرد:از روزهای ابتدایی هفته آینده تا روز دوشنبه، با فعالیت موج ناپایدار در ترازهای میانی جو احتمال رگبارهای خفیف و پراکنده خصوصاً ساعات بعدازظهر را در سطح استان خواهیم داشت.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه