طی پیامی؛
رهبر معظم انقلاب اسلامی درگذشت آیتالله میرمحمدی را تسلیت گفتند
حضرت آیت الله خامنهای در پیامی درگذشت عالم پرهیزکار آیتالله حاج سیدابوالفضل میرمحمدی را تسلیت گفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم پرهیزکار آیتالله حاج سیدابوالفضل میرمحمدی را تسلیت گفتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
,بسم الله الرحمن الرحیم
,درگذشت عالم پرهیزکار آیةالله آقای حاج سیدابوالفضل میرمحمدی رحمةاللهعلیه را به خاندان مکرم و فرزندان محترم و دیگر بازماندگان و به همهی ارادتمندان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم. این عالم بزرگوار عمر با برکتی را با نزاهت و سلامت نفس گذرانیده و در دوران جمهوری اسلامی منشأ خدمات بودهاند، سالها نمایندگی در مجلس خبرگان و عضویت در شورای عالی قضائی و نیز اشتغال در دانشگاه در شمار مسئولیتهای ایشان بود. از خداوند متعال مغفرت و رحمت و حشر با اجداد طاهرین را برای ایشان مسألت مینمایم.
,سیّدعلی خامنهای
,۳ آذر ۱۳۹۸
,همچنین مراسم بزرگداشت آن مرحوم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ پس از نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار میشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه