اخبار داغ

رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار:

80 درصد افراد مبتلا به کرونا به پزشک نیاز ندارند

80 درصد افراد مبتلا به کرونا به پزشک نیاز ندارند
رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان جویبار گفت: 80 درصد از افرادی که مبتلا شدند به پزشک نیاز ندارند و اگر علائم تب بالا همراه با سرفه، خستگی و کوفتگی بدن و تنگی نفس داشتند حتماً به پزشک مراجعه کنند و در غیر این صورت نیاز به مراجعه به بیمارستان نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی فکوری در گفت‌وگویی با خبرنگار بلاغ، بابیان اینکه تنها راه محافظت از افراد در برابر کرونا ویروس رعایت بهداشت فردی و خانوادگی است گفت: ترس و ازدحام یکی از موارد ابتلای به این ویروس است و از مردم خواهش می‌کنیم از حضور غیرضروری در خیابان‌ها خودداری کنند و در صورت حضور حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند و با ورود به منزل دست خود را با آب‌صابون بشویند.
 
وی با تأکید بر اینکه 80 درصد از افرادی که مبتلا شدند به پزشک نیاز ندارند اظهار کرد: اگر علائم تب بالا همراه با سرفه، خستگی و کوفتگی بدن و تنگی نفس داشتند حتماً به پزشک مراجعه کنند و در غیر این صورت نیاز به مراجعه به بیمارستان نیست.
 
رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار با اشاره به اینکه مردم حتی‌المقدور از مراجعه به بیمارستان‌ها پرهیز کنند بیان کرد: مراجعه بی‌مورد به بیمارستان ممکن است احتمال آلودگی آنان را افزایش دهد و تمامی پزشکان خانواده موظف هستند به‌صورت حضوری یا غیرحضوری به‌صورت تماس تلفنی پاسخگوی سؤالات بیماران خود باشند.
 
 فکوری تصریح کرد: عمدتاً افرادی که دارای سن بالا یا بیماری زمینه‌ای مانند آسم، بیماری قلبی و ریوی، ضعف سیستم دفاعی بدن، بیمارانی که در حال شیمی‌درمانی هستند و یا کسانی که دیابت پیشرفته دارند در معرض خطر هستند و باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند.
 
وی افزود: افراد در منازل نیز، در سطوحی که میزان تماس زیاد است با محلول الکل یا با وایتکس ضدعفونی کنند.
 
رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار بیان کرد: اکثر بیماران بدون علامت و حال بد بهبود پیدا می‌کنند و درصد کمی هستند که علائم در آن‌ها بروز پیدا می‌کند که با مشاوره با پزشک خود ریسک رو به حداقل برسانند.
 
فکوری به سامانه غربالگری و مراقبت از کرونا وزارت بهداشت اشاره و عنوان کرد: در این سامانه (www.salamat.gov.ir) افراد با پاسخ به چند پرسش ساده می‌توانند از سلامت وضعیت خود مطلع شوند و اگر هم مشکلی وجود داشته باشد پیگیر سلامت افراد از طریق مراکز بهداشتی و درمانی خواهند بود.
 
وی در مورد وضعیت مبتلایان به این ویروس در شهرستان جویبار گفت: ظرفیت بیمارستان این شهرستان به مرز تکمیل رسیده است که انشالله با ترخیص بهبودیافتگان فضا برای مراجعه‌کنندگان ایجاد خواهد شد و تمهیداتی نیز در فرمانداری اندیشیده شده که اگر نیاز به مرکز پشتیبانی دیگری باشد آن‌هم انجام خواهد شد.
 
رئیس مرکز بهداشت و درمان جویبار در پاسخ به سؤال مربوط به آمار مبتلایان در جویبار اظهار کرد: آمارها به‌صورت روزانه به وزارت بهداشت اعلام  و به‌صورت متمرکز از سوی سخنگوی وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی می‌شود.
 
فکوری افزود: اعلام آمار کمکی به مردم نمی‌کند و به همین دلیل خودمان را درگیر آمار نمی‌کنیم و آن کاری که مردم باید انجام دهند رعایت نکات بهداشتی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه