فرمانده انتظامی استان زنجان خبرداد؛
کشف انبار احتکار دستکش و 180 هزار انواع لوازم بهداشتی تقلبی در زنجان
سردار جهانبخش فرمانده انتظامی استان زنجان از کشف انبار احتکار بیش از 41 هزار جفت دستکش بهداشتی در زنجان گفت: بیش از 180 هزار لوازم بهداشتی تقلبی کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار رحیم جهانبخش در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: براساس کارهای اطلاعاتی و دریافت اخباری مبنی بر احتکار لوازم بهداشتی در سطح شهرستان، ماموران اداره مبارزه با جرائم اقتصادی به همراه بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی تصریح کرد: ماموران در بازرسی از یک انبار شخصی در زنجان،41 هزار و 606 جفت دستکش و ۱۰بطری محلول ضد عفونی کننده کشف و توقیف کردند.
,فرمانده انتظامی استان زنجان عنوان کرد: همچنین در بازرسی از یک محل دیگر، 148 عدد ژل ضدعفونی کننده در پوشش تیوپهای کرم مرطوب کننده کشف و یک نفر در این زمینه دستگیر شد.
,وی همچنین در ادامه بیان کرد: در راستای مبارزه با احتکار کنندگان اقلام بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده ماموران انتظامی شهرستان ابهر نیز از تولید اقلام بهداشتی تقلبی مطلع و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
,سردار جهانبخش خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی شهرستان ابهر با هماهنگی مقام قضائی یک کامیون را در حال بارگیری از یک گاراژ در داخل شهر ابهر شناسایی و در بازرسی از آن 150 هزار کلاه آکاردوئی پزشکی و 30 هزار کاور کفش یکبارمصرف تقلبی را کشف کردند.
,وی با اشاره به اینکه با بیان این که 2 نفر در این زمینه دستگیر شدند گفت: با دستور مقام قضائی واحد صنفی مورد نظر پلمب و اقلام کشف شده تحویل مراجع مربوطه شدند.
,فرمانده انتظامی استان زنجان احتکار کالاهای ضروری مردم در شرایط حساس کنونی را غیر اخلاقی عنوان و تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد تخلفاتی اعم از دپو در خصوص شویندهها، مواد بهداشتی و ضدعفونی کنندهها، ماسک را به پلیس 110 اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه