منابع صهیونیستی خبر دادند؛

ثبت اولین مرگ بر اثر کرونا در فلسطین اشغالی

ثبت اولین مرگ بر اثر کرونا در فلسطین اشغالی
منابع خبری صهیونیستی گزارش داده‌اند که اولین مرگ در سرزمین‌های اشغالی فلسطین بر اثر ابتلا به ویروس کرونای جدید ثبت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع خبری رژیم صهیونیستی از ثبت اولین مرگ بر اثر ابتلا به بیماری کووید - 19 در فلسطین اشغالی خبر داده‌اند. فرد فوت شده، 88 سال سن داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رژیم صهیونیستی تا پیش از این 705 مورد ابتلا به کرونا را گزارش کرده بود.

,

بر اساس گزارش‌ها گروهی از نظامیان رژیم صهیونیستی نیز از بیم ابتلا به ویروس کرونا در قرنطینه به‌سر می‌برند.

,

پیش از این روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داده بود که «موشه بار سیمان توف»، مدیرکل وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی هشدار داده است که نه تنها تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی رو به افزایش است بلکه در چند روز آینده شاهد مرگ صدها نفر بر اثر این بیماری خواهند بود.

,

رسانه‌های صهیونیستی پیش‌تر گزارش داده بودند یکی از اعضای ارشد وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی که در آزمایشگاه مرکزی این رژیم مشغول تحقیقات روی ویروس کرونا بود، به این بیماری مبتلا شده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه