پرداخت یک میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در عرصه صنایع دستی
به 320 نفر از متقاضیان طرحهای صنایع دستی و قالیبافی اقتصاد مقاومتی در استان کرمانشاه بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان تسهیلات در قالب قرضالحسنه و عقود اسلامی پرداخت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، مرکز اجرائی قرارگاه جهاد اقتصادی بسیج سازندگی استان کرمانشاه اعلام کرد که در 6 ماهه نخست امسال در عرصه صنایع دستی و قالیبافی بیش از 600 نفر متقاضی را شناسائی کرده که از این تعداد 437 نفر ضمن طی دوره آموزش و اخذ گواهی نامه مهارت موفق به تکمیل پرونده و معرفی به بانک مطبوع برای دریافت تسهیلات شدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا ,
از این تعداد تاکنون 327 نفر موفق به اخذ تسهیلات خود به مبلغ بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان شدهاند که نسبت به سال گذشته از رشد چشمگیری برخوردار است.
,
,
,
انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه