با حضور سردار تنگسیری انجام شد؛

توزیع کمک‌های مردمی بین اهالی روستاهای صعب‌العبور بشاگرد

توزیع کمک‌های مردمی بین اهالی روستاهای صعب‌العبور بشاگرد
نیروی دریایی سپاه پاسداران بعداز حفاظت از مرزهای دریایی این سرزمین، در خدمت رسانی به مردم نیازمند وارد میدان شده و کمک‌های جمع آوری شده خیرین در قالب رزمایش مواسات و همدلی را به وسیله بالگرد به روستاهای صعب العبور بشاگرد فرستاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازهرمز، روستاهای شهرستان بشاگرد که بدلیل خرابی راه و صعب العبور بودن آنها امکان تردد زمینی وجود ندارد چه بسا مردم این روستاها امکانات اولیه و موادغذایی شان را به سختی تهیه می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, روستاهای شهرستان بشاگرد که بدلیل خرابی راه و صعب العبور بودن آنها امکان تردد زمینی وجود ندارد چه بسا مردم این روستاها امکانات اولیه و موادغذایی شان را به سختی تهیه می کنند.,

این بار نیروی دریایی سپاه پاسداران بعداز حفاظت از مرزهای دریایی این سرزمین در خدمت رسانی به مردم نیازمند وارد میدان شده و کمک های جمع آوری شده خیرین را در قالب رزمایش مواسات و همدلی را بوسیله بالگرد به روستاهای صعب العبور بشاگرد فرستاد.

,

این بسته های معیشتی شامل گوشت، مرغ، برنج، کنسرو، حبوبات و مواد بهداشتی بین ۱۲۰ خانوار سه روستاهای تنبااحمد، گاوکش و زمین تنبان در قالب رزمایش مواسات و همدلی توسط نیروی دریایی توزیع شد.

,

سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با حضور در جمع مردم این روستاها اظهار کرد: سپاه از هرکاری که کمک به آسایش و آرامش مردم شود دریغ نخواهد کرد. خداقوت به شما مردم که باوجود مشکلات پای این نظام و انقلاب هستید.

,

وی افزود: یک قرارگاه مرکزی و 12 قرارگاه فرعی دیگر در مناطق جغرافیایی نیروی دریایی سپاه مستقر است و کمک های مردمی و خیرین را بین نیازمندان توزیع می کند کمک هایی که هم آبرومندانه و بی منت به خانواده‌های نیازمند تقدیم می شود.

,

گفتنی است؛ 10 هزار بسته معیشتی در دو مرحله در قالب رزمایش مواسات و همدلی توسط نیروی دریایی سپاه تا پایان ماه مبارک رمضان بین خانواده های نیازمند و مناطق صعب العبور توزیع می شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه