تلاش سه‌گانه برای جلب نظر کمیته المپیک و وزارت ورزش

تلاش سه‌گانه برای جلب نظر کمیته المپیک و وزارت ورزش
ملی‌پوش سه گانه گفت: با کسب بهترین نتیجه می‌خواهیم به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش نشان دهیم در صورت اعزام به اینچئون بهتر از بعضی رشته‌ها کار می‌کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااحسان امینیان  درباره بازی‌های ساحلی آسیا اظهار کرد: پس از اعزام نشدن سه گانه به بازی‌های آسیایی اینچئون، صبور رییس فدراسیون و منصورزاده مدیر فنی تیم‌های ملی از ما خواستند در بازی‌های ساحلی رکورد قابل قبولی از خود به جا بگذاریم تا با قرارگیری میان 10 نفر برتر علاوه بر حضور در رنکینگ جهانی به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان نشان دهیم اگر سه گانه به اینچئون اعزام می‌شد می‌توانست از بعضی رشته‌ها بهتر کار کند. از طرفی با نتایجی که در بازی‌های ساحلی می‌گیریم. بی‌توجهی‌ها کم‌رنگ و به رشته‌ی سه گانه که المپیکی است توجه بیشتر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی ادامه داد: در حال حاضر در اردوی خارک هستیم تا از لحاظ آب و هوایی با شرایط مسابقه هماهنگ شویم، تاکنون اردوهایی که داشته‌ایم از لحاظ کیفی خوب بوده و جو دوستانه‌ای نیز بر اردوها حاکم است. در واقع تمام ملی‌پوشان به هم کمک می‌کنند تا علاوه بر بخش انفرادی در تیمی نیز نتیجه‌ خوبی به دست آید. فدراسیون نیز تلاش کرده شرایط به نسبت خوبی ایجاد کند تا ملی پوشان حداقل در اردو دغدغه فکری نداشته باشند.

,

 

,

امینیان درباره تفاوت سطح کیفی بازی‌های آسیایی اینچئون با بازی‌های ساحلی تایلند بیان کرد: بازی‌های ساحلی نیز زیر نظر کمیته ملی المپیک کشور میزبان برگزار می‌شود و چون حضور در رنکینگ جهانی برای تمام کشورها اهمیت دارد، بنابراین بهترین ورزشکاران با تمام نیرو در این رقابت‌ها حاضر می‌شوند. فدراسیون جهانی نیز بر روی بازی‌های ساحلی متمرکز است. البته 4 سال پیش که من در بازی‌های ساحلی عمان شرکت کردم 80 تا 85 درصد رقبایم در بازی‌های آسیایی گوانگ‌جو نیز حضور داشتند بنابراین این دو رقابت تقریبا هم‌سطح است.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه قولی برای کسب مقام در بازی‌های ساحلی نداده است، گفت: تا الان صحبتی برای کسب مقام خاصی نشده چرا که در حال حاضر به لحاظ نبود انگیزه تحت فشار هستم. ورزش حرفه‌ای هزینه‌های سنگینی را در بر دارد ویک ورزشکار حرفه‌ای برای کسب نتیجه‌ی خوب و مدال باید از لحاظ مالی و انگیزش حمایت شود اما در سه گانه این موضوع کم‌رنگ شده که اگر این روند ادامه داشته باشد از بدنه سه گانه کاسته می‌شود و سرمایه‌های سه گانه یکی پس از دیگری خداحافظی می کنند.

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه