جملاتی از شهید بهشتی که غرب گرایان دوست ندارند بشنوند

جملاتی از شهید بهشتی که غرب گرایان دوست ندارند بشنوند
شهید بهشتی همیشه معتقد بود که: «ما قائل به ولایت مطلقه فقیه هستیم. مذاکره برای جلب حمایت آمریکا محکوم است؛ من همواره با خط سازش مخالف بوده‌ام.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رجانیوز نوشت: شهیدبهشتی که به حق شهید مظلوم انقلاب اسلامی لقب گرفته، پس از شهادت نیز در مظلومیت ماند و هیچ‌گاه از حصار سانسور و تحریف در امان نبود. از منظر لیبرال‌ها، بهشتی خوب، بهشتی مُرده است؛ بهشتی‌ای که از آزادی سخن می‌گوید ولی در باب ولایت فقیه، حجاب و نهی از منکر اجتماعی ساکت است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 برخی سخنان شهیدبهشتی که لیبرالها دوست ندارند شنیده شود، بدین شرح است: ما قائل به ولایت مطلقه فقیه هستیم. مذاکره برای جلب حمایت آمریکا محکوم است؛ من همواره با خط سازش مخالف بوده‌ام. اگر کسی بگوید من دلم می‌خواهد نیمه برهنه بیرون بیایم، نظام اسلامی آزادی او را حفظ کند و به او بگوید آزادی خانم؟ نخیر در آنجا نهی از منکر می کنیم. جامعه اسلامی نسبت به حجاب بی‌تفاوت نیست.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه