خاتمی در گفتگو با دانا:

نماینده مردم گچساران در انتخابات میان‌دوره ای مشخص می‌شود

نماینده مردم گچساران در انتخابات میان‌دوره ای مشخص می‌شود
نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی گفت: نماینده مردم گچساران در جریان انتخابات میان دوره ای مشخص شده و به مجلس راه خواهد یافت.
[

«سید مسعود خاتمی»، نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره سرنوشت غلامرضا تاجگردون بعد از رد اعتبارنامه‌اش از سوی مجلس گفت: با رای منفی مجلس به اعتبار نامه تاجگردون وی از راهیابی به مجلس یازدهم باز ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: براساس آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی نمایندگی مردم حوزه انتخابیه از وی سلب شده و باید از مجلس خداحافظی کند.
,
 
,
این نماینده مجلس درباره مطالبات مردم حوزه انتخابیه گچساران تصریح کرد: شرایط این منطقه مانند حوزه هایی است که به هر دلیل نماینده ندارند و باید تکلیف نماینده آنها در انتخابات میان دوره ای روشن شود.
,
 
,
براساس این گزارش وکلای ملت در جلسه علنی امروز مجلس بر رد اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران رای دادند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ک
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه