علی نژاد: نمی توان از گلف انتظار معجزه داشت
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به عدم توسعه زیرساختهای گلف، نمی توان انتظار معجزه داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی نژاد در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون گلف که عصر امروز برگزار شد، یکی از مشکلات اساسی این رشته را عدم برخورداری از زمین های گلف در سراسر کشور دانست و اظهار داشت: باید بپذیریم به دلیل شرایطی است که زمین های گلف در سراسر کشور دارد این رشته نتوانسته به به شکل مطلوبی توسعه پیدا کند. تنها زمین چمن گلف در ورزشگاه انقلاب قرار دارد. سخت افزار های گلف به دلیل شرایط اقلیمی خیلی توسعه پیدا نکرده و نمی توانیم از این رشته توقع معجزه از این رشته داشته باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی فعالیت های فدراسیون گلف برای پیشرفت این رشته را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: فدراسیون سعی کرده با اضافه کردن رشته های همچون مینی گلف و وودبال و ... جمعیت این فدراسیون را افزایش دهند که جای تقدیر دارد.
,معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان از رشته گلف به عنوان ورزش المپیکی نام برد و اظهار داشت: اگر این رشته به مدال آوری هم برسد، می تواند شرایط را به سود کشور تغییر دهد.
,علیرضا خسروی مدیرکل امور مشترک فدراسیون ها نیز در بخشی از مجمع، از انظباط مالی فدراسیون به نیکی نام برد و اظهار داشت: گزارش حسابرس مستقل فدراسیون بیانگر فعالیت خوب رییس فدراسیون و تیم کاری ایشان است.
,مدیر کل امور مشترک فدراسیون ها گفت: رشته گلف یکی از رشته های بازیهای آسیایی و المپیک است و امیدوارم روزهای خوب و موفقیت آمیزی را سپری کند.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه