فاطمی: یک بازی تدارکاتی را برای تیم جوانان در نظر داریم/ شرایط تمرینات مطلوب است

فاطمی: یک بازی تدارکاتی را برای تیم جوانان در نظر داریم/ شرایط تمرینات مطلوب است
سرپرست تیم فوتبال جوانان گفت: اردوی فعلی تا 18 مرداد در مرکز ملی ادامه پیدا می کند و تلاش می کنیم در آخرین روز یک بازی تدارکاتی مناسب هم داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال فراز فاطمی پیرامون آخرین وضعیت تیم ملی جوانان گفت: خوشبختانه طبق برنامه کادر فنی تمرینات در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می‌شود و محور تمرینات ارتقای توان جسمی و آمادگی فیزیکی بازیکنان خصوصا بعد از توقف طولانی مدت برنامه‌های آماده سازی به دلیل شیوع بیماری کرونا است. در آغاز اردو تست کرونا به عمل آمد تا با رعایت کامل و دقیق پروتکل تمرینات را شروع کنیم و خوشبختانه شرایط و امکانات لازم هم فراهم شده است و بازیکنان با انگیزه خوبی کار خودشان را دنبال می کنند. طبق برنامه کادر فنی در طول هفته از مجموعه پک استفاده می کنیم و سایر جلسات تمرینی هم در زمین شماره یک مرکز انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سرپرست تیم ملی جوانان اضافه کرد: اردوی فعلی تا 18 مرداد در مرکز ملی ادامه پیدا می کند و تلاش می کنیم در آخرین روز یک بازی تدارکاتی مناسب هم داشته باشیم. همچنین با توجه به اینکه فرصت زیادی نداریم اردوی بعدی تیم به فاصله 4 روز از 22 مرداد آغاز خواهد شد. کادر فنی تلاش می کند از نظر فیزیکی و تاکتیکی برنامه های مورد نظر را در همین شرایط دنبال کند تا بتوانیم با آمادگی کامل راهی مسابقات دور نهایی در ازبکستان شویم.

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه