امیدوارم المپیک با تماشاگر برگزار شود
وزیری: تمرینات تخصصی ام را از هفته آینده آغاز می کنم/ هر کماندار براساس شرایط خودش تمرین می کند
دارنده سهمیه ریکرو بازی های المپیک ۲۰۲۰ گفت: به توصیه پزشکم و با توجه به آسیب دیدگی شانه ام مدتی است که فشار تمریناتم را کم کرده ام و از هفته آینده تمرینات تخصصی را آغاز می کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، میلاد وزیری کماندار ریکرو تیم ملی درباره شرایط این روزهایش اظهار کرد: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و طبق برنامه فدراسیون جهانی تا پایان سال ۲۰۲۰ هیچ مسابقه ای نداریم و فقط برای کسب سهمیه تیمی خرداد ماه سال آینده مسابقات جهانی پاریس را پیش رو داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: فدراسیون تیراندازی با کمان ایران هم با توجه به شرایط موجود هیچ اردو یا مسابقه ای را بصورت رسمی اعلام نکرده و فقط بصورت مجازی برای تمرینات با مربیان بصورت جداگانه در ارتباط هستیم، چرا که شرایط ورزشکاران یکسان نیست. برخی ساکن شهرهای قرمز هستند و برخی در شهرهای سفید زندگی می کنند. برخی امکان تیر زدن ندارند و به طور کلی شرایط خاصی است و هر ورزشکاری براساس شرایط خودش تمرین می کند.
,دارنده سهمیه ریکرو بازی های المپیک ۲۰۲۰ افزود: در حال حاضر با توجه به آسیب دیدگی شانه زیر نظر پزشک تمرینات فیزیوتراپی و آمادگی جسمانی انجام می دهم و از هفته آینده وارد مرحله جدیدی از تمرینات می شوم و در اردوگاه باهنر تمرینات تخصصی را آغاز میکنم.
,وی در خصوص تعویق المپیک گفت: به اعتقاد من بهترین تعبیر در این خصوص را صالحی امیری داشتند که گفتند: "تعویق المپیک هم اتفاق خوبی است و هم می تواند تهدید باشد" من نیز با ایشان هم عقیده ام چراکه در برخی بخش ها شرایط فعلی کم کم به تهدید تبدیل می شود و تعدادی فکر می کنند زمان زیادی تا المپیک داریم، درصورتیکه باید از این فرصت استفاده کرد و برنامه ریزی ها دقیق تر شود. به طور مثال در مورد خود من باید تجهیزاتم را هرچه سریعتر تکمیل کنم تا بهترین بهره را از موقعیت فعلی ببریم.
,دارنده سهمیه تیروکمان المپیک ۲۰۲۰ در بخش ریکرو در پایان اظهار کرد: از آنجاییکه المپیک صرف نظر از بخش ورزشی از لحاظ اقتصادی نیز حائز اهمیت است، پیش بینی می کنم که در سال آینده برگزار شود. همانطور که مسابقات فوتبال در اکثر نقاط دنیا در حال برگزاری است، فقط امیدوارم با کشف واکسن کرونا شرایط به گونه ای باشد که با حضور تماشاچی برگزار شود.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه