وداع با شهدای مدافع امنیت و اقتدار در شیراز

وداع با شهدای مدافع امنیت و اقتدار در شیراز
مراسم وداع با پیکر ۲ شهید مدافع امنیت و اقتدار در شیراز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  فرماندهان، همرزمان و خانواده شهیدان محمدجواد حسین دوست و محمدرضا اسکندری نژاد از پاسداران مهندسی و پدافند غیر عامل لشکر عملیاتی ۱۹ فجر فارس امروز در شیراز با پیکر این ۲ شهید گرانقدر وداع کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
, ,
 
,
در این مراسم که در محل لشکر عملیاتی ۱۹ فجر فارس برگزار شد، شرکت کنندگان با قرائت زیارت عاشورا و نوحه خوانی یاد و خاطره این شهیدان را گرامی داشتند.
,

فرمانده لشکر عملیاتی ۱۹ فجر فارس گفت: شهیدان سرهنگ پاسدار محمد جواد حسین دوست و پاسدار وظیفه محمد رضا اسکندری نژاد از پاسداران مهندسی و پدافند غیر عامل لشکر عملاتی ۱۹ فجر فارس یکم شهریور ماه امسال در راستای برقراری نظم و امنیت و محرومیت زدایی در جنوب شرق کشور منطقه عمومی سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

,
سرهنگ قنبری افزود: پیکیر شهید حسین دوست که از مدافعان حرم آل الله هم بود پس از برگزاری مراسم وداع و تشییع در گلزار شهدای محله سعدی شیراز آرام گرفت و پیکر شهید اسکندری نژاد هم برای برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری به زادگاهش شهرستان فارسان استان چهار محال و بختیاری منتقل شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه