نقلوانتقالات در خط میانی استقلال؛
دشتی درخواست خروج داد/ واسعی در آستانه آبیپوش شدن
هافبک تیم استقلال که خواهان جدایی از این تیم بود، در آستانه توافق باشگاه تهرانی با سعید واسعی به محل دفتر مدیریت رفت تا رضایتنامهاش را دریافت کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی دشتی درحالی که هنوز یک سال دیگر با باشگاه استقلال قرارداد دارد، قبل از فینال جام حذفی خواهان فسخ قرارداد شده بود و در تمرینات شرکت نکرد و حتی به همراه تیم برای بازی مقابل تراکتور به مشهد نرفت. این بازیکن امروز به ساختمان باشگاه مراجعه کرد تا در مورد تعیین تکلیف خودش با مدیران مذاکره کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,همچنین سعید واسعی بازیکن تیم پیکان که مدتهاست مدنظر باشگاه استقلال قرار دارد، با این تیم به توافقات نهایی رسیده و تنها یک گام تا پیوستن به جمع آبی پوشان فاصله دارد. به نظر می رسد که استقلال و پیکان نیز بر سر پرداخت مبلغ رضایت نامه این بازیکن به توافقات نهایی رسیده اند و واسعی طی امروز و فردا جهت ثبت قرارداد با استقلالی ها، وارد آخرین مذاکرات شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه