مسئول بسیج جامعه پزشکی فراهان عنوان کرد
ویزیت رایگان ۷۰۰بیمار در مناطق محروم فراهان/ توزیع بیش از ۹ هزار ماسک
مسئول بسیج جامعه پزشکی فراهان گفت: ویزیت رایگان ۷۰۰ بیمار و توزیع بیش از ۹ هزار عدد ماسک از جمله خدمات بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراهان به مناطق محروم در سال ۹۹ است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تبرته فراهانی، مسئول بسیج جامعه پزشکی فراهان در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به خدمات بسیج جامعه پزشکی در مناطق محروم فراهان گفت: پزشکان بسیجی خدماتی از جمله آموزش بهداشت محیط و فردی، خدمات مشاورهای، طرح غربالگری و تست فشار خون و بیماری دیابت و فشار خون، مشاور مامایی، خدمات دندانپزشکی و سایر خدمات پزشکی و درمانی به مردم مناطق محروم ارائه می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی افزود: توزیع بستههای کمک معیشتی و بهداشتی بین نیازمندان، ویزیت رایگان ۷۰۰ بیمار و توزیع بیش از ۹ هزار عدد ماسک از جمله خدمات بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراهان به مناطق محروم در سال ۹۹ است.
,تبرته فراهانی اظهارکرد: خدمت به مردم مناطق محروم و ارتقای سطح سلامت در جامعه از جمله اهداف بسیج جامعه پزشکی است.
,مسئول بسیج جامعه پزشکی فراهان گفت: بسیج جامعه پزشکی بازوی اجرایی وزارت بهداشت و آماده جانفشانی برای ملت هستند.
,وی خاطرنشان کرد: اولین نهادی که در ابتدای شروع کرونا با وزارت بهداشت تفاهمنامه همکاری امضا کرد، سازمان بسیج و سپاه پاسداران بود، در این زمینه در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تولید ماسک، و اقلام بهداشتی، برپایی قرنطینه ها و کمک های انسان دوستانه و مومنانه اقدامات زیادی انجام شده و همچنان هم ادامه دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه