داور ژاپنی 6 ماه محروم می‌شود

داور ژاپنی 6 ماه محروم می‌شود
یک سایت عربی مدعی شد "نیشیمورا" داور ژاپنی به خاطر اشتباهاتی که در دیدار برگشت لیگ قهرمانان آسیا داشته است حداقل به مدت 6 ماه از فعالیت محروم خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نظر می‌رسد شکست تیم الهلال عربستان برابر تیم وسترن سیدنی استرالیا در فینال لیگ قهرمانان و از دست رفتن قهرمانی برای این تیم عربی، برای کشورهای منطقه خلیج فارس گران تمام شده است و آنها به دنبال این هستند تا به هر نحوی، این ناکامی را توجیه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نظر می‌رسد شکست تیم الهلال عربستان برابر تیم وسترن سیدنی استرالیا در فینال لیگ قهرمانان و از دست رفتن قهرمانی برای این تیم عربی، برای کشورهای منطقه خلیج فارس گران تمام شده است و آنها به دنبال این هستند تا به هر نحوی، این ناکامی را توجیه کنند.,

تلاش کشورهای عربی برای رسیدن به هدف خود، تا حدی نتیجه داده و آنها موفق شده‌اند با شکایت از "نیشیمورا"، این داور ژاپنی که قضاوت دیدار برگشت فینال را بر عهده داشت، در آستانه محرومیت قرار بدهند.

,

سایت دوری الکاس قطر در خبری اختصاصی و بر اساس اطلاعات منابع آگاه در کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که نیشیمورا در آستانه محرومیت 6 ماهه از قضاوت قرار دارد. این حکم هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه