اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/ کارگاه پخت نان برنجی و کاک در کرمانشاه

تصاویر/ کارگاه پخت نان برنجی و کاک در کرمانشاه
تمام ایران کرمانشاه را به نان برنجی‌اش می‌شناسند، شیرینی سنتی و اصیلی که ده‌ها سال است در کرمانشاه پخته می‌شود.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تمام ایران کرمانشاه را به نان برنجی‌اش می‌شناسند، شیرینی سنتی و اصیلی که ده‌ها سال است در کرمانشاه پخته می‌شود و حتی گاهی در نقاط مختلف دنیا به فروش می‌رسد.از آرد برنج پخته می‌شود، با گلاب و روغن حیوانی کرمانشاهی، بعد روی آن را با سیاه‌دانه تزئین می‌کنند و دانه دانه در سینه‌های بزرگ گرد می‌چینند و در تنور می‌گذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه