معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد؛
روند صعودی ابتلا به کرونا در لرستان/آمار شهرهای نارنجی رو به افزایش است
کوشکی گفت: احتمال افزایش شهرهای نارنجی در لرستان به دلیل افزایش شیوع کرونا وجود دارد که لازم است نظارتها تشدید و مردم مراقبت های بیشتری داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم کوشکی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: در استان لرستان وضعیت شیوع کرونا در برخی شهرستان ها نارنجی شده که پیش بینی می شود بر تعداد شهرهای نارنجی استان افزوده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,وی افزود: با مراقبت بیشتر، تشدید نظارت ها و انجام نمونه گیری های هدفمند می توان مبتلایان بیشتری را شناسایی کرد و با اقدام به موقع و مداوای بیماران، تعداد مرگ و میرها کاهش خواهد یافت.
,
دبیر ستاد مقابله با کرونا عنوان کرد: تاکنون در استان 73 هزار و 144 نفر به کرونا مبتلا شده و هزار و ۳۷۶ نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده اند.
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه