مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان:

547 پرونده تخلف صنفی در لرستان تشکیل شد

547 پرونده تخلف صنفی در لرستان تشکیل شد
القاصی مهر گفت: 547 پرونده تخلف اصناف ایام نوروز در لرستان تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا القاصی مهر در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: با توجه به تشدید نظارتها در ایام نوروز، این طرح از 15 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد که بازدید و بازرسی از همه مراکز و اصناف بازار در دستور کار قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: 86 اکیپ از تعزیرات حکومتی برای بازرسی از بازار تشکیل شد که طی سه هفته اخیر 884 مورد بازرسی از واحدها صورت گرفت.

,

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان تصریح کرد: در این بازرسی ها 547 فقره پرونده تخلف تشکیل شد و بازرسی ها به قوت خود تا 15 فروردین ماه ادامه دارد و با متخلفین برخورد می شود.

, , ,

القاصی مهر خاطرنشان کرد: عدم درج قیمت و عدم ارائه مدارک از بیشترین تخلفات در این حوزه است که طبق اولویت بندی در این ایام بیشتر بر روی کالاها و اقلام پرمصرف مانند خوراکی ها و مواد غذایی، کیف و کفش و پوشاک نظارت می شود.

,

وی گفت: شهروندان می توانند تخلفات را اطلاع دهند تا ماموران بازرسی برای رسیدگی اقدام نمایند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه