فعلا به پارالمپیک پاریس فکر نکردم؛
نعمتی: بیشتر برای رحیمی ناراحتم تا خودم/ اشک و شادی من به خاطر عرق ملی است
کمادار پارالمپیکی کشورمان گفت: تمام اشک و شادی من به خاطر عرق ملی است و من برای برافراشته شدن پرچم کشورم هر تلاشی را انجام می دهم.[
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا نعمتی، کمادار پارالمپیکی کشورمان پس از رسیدن به عنوان چهارمی تیر و کمان بازی های پارالمپیک اظهار داشت: تمام تلاشم این بود خود را ۲ مداله کنم و غلامرصا رحیمی هم تیمیم را بر سکو ببینم اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد و من بیش از آنکه برای خودم ناراحت باشم ناراحت رحیمی هستم. او برای رسیدن به سکوی پارالمپیک تلاش زیادی کرد اما قسمتش مدال نشد. وی شایستگی رسیدن به طلای توکیو را داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دارنده مدال طلا ریکرو انفرادی زنان با اشاره به اشک های خود پس از دیدار رده بندی گفت: تمام اشک و شادی من به خاطر عرق ملی است و من برای برافراشته شدن پرچم کشورم هر تلاشی را انجام می دهم.
,
نعمتی این را هم یاداور شد: تیر وکمان رشته سخت و نیاز به تمرینات زیادی دارد اینکه بخواهم سه پارالمپیک روی سکو قرار گیرم نیاز به یک تمرینات سخت دارد. فعلا به پارالمپیک پاریس فکر نکردم اما اگر در توانم باشد برای ایران اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد. البته باید مادرم نیز اجازه بدهد.
,
نعمتی که اکنون پرافتخارترین پارالمپین ایران به شمار می رود در این زمیینه تصریح کرد: برایم باعث افتخار است که در سه پارالمپیک متوالی افتخارآفرینی کردم امیدوارم بتوانم چهارمین را نیز تجربه کنم. البته خانواده برای من زحمات زیادی کشیده و استرس زیادی دارند. برای ادامه کار شرایط خانواده هم برایم مهم است.
,
دارنده ۲ مدال طلای بازی های پارالمپیک ریو با اشاره به ریسک های خود در مسابقه گفت: همیشه دوست دارم هیجانی تیر بزنم.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه