اسکی چمن قهرمانی جهان| نتایج روز نخست مشخص شد/ دو اسکی باز ایران به مانش دوم نرسیدند، یکی مصدوم شد
در نخستین روز از رقابتهای اسکی چمن قهرمانی جهان، دو اسکی باز ایران به مانش دوم نرسیدند و یکی مصدوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز نخست رقابتهای اسکی چمن قهرمانی جهان به میزبانی جمهوری چک در رشته مارپیچ بزرگ در حالی دنبال شد که دو ملیپوش اسکی بزرگسالان ایران با بدشانسی نتوانستند به مانش دوم مسابقه برسند و نماینده جوانان ایران نیز دچار مصدومیت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در مسابقه روز نخست محمود غلامی سرمربی تیم ملی ایران طراح مسیر مانش دوم این رقابتها بود.
,
در این مسابقه مهدی جعفری دچار مصدومیت از ناحیه پا شد و مسابقات روز دوم را از دست داد. با این حال سرمربی تیم ملی ابراز امیدواری کرد نماینده جوانان ایران در مسابقات روز سوم بتواند حضور یابد.
,
در مسابقه روز نخست که در رشته مارپیچ بزرگ برگزار شد، مارتین بارتاک از کشور میزبان عنوان نخست را بدست آورد، ادواردو فرائو از ایتالیا دوم شد و مارسل نپ از آلمان جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.
,
در بخش بانوان نیز چیساکی مائدا از ژاپن اول شد، مارینو مائدا دیگر نماینده ژاپن در جایگاه دوم ایستاد و کریستین پوش از اتریش عنوان سوم را کسب کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه