نقره برای شاگرد درست‌کار کافی بود؛

کشتی قهرمانی جهان| پایان رؤیای قهرمانی با فیتیله‌پیچ/ طلای «یزدانیِ دوم» پرید و نقره‌ای شد

کشتی قهرمانی جهان| پایان رؤیای قهرمانی با فیتیله‌پیچ/ طلای «یزدانیِ دوم» پرید و نقره‌ای شد
آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم تیم ملی کشتی کشورمان به مدال نقره مسابقات قهرمانی جهان دست یافت.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رقابت‌های مراحل رده‌بندی و فینال ۴ وزن دوم مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان، امشب در اسلو نروژ برگزار شد تا چهره مدال‌آوران ۴ وزن دوم رقابت‌ها مشخص شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
روز گذشته و در روز دوم این مسابقات، در وزن ۶۵ کیلوگرم امیرمحمد یزدانی در دور اول با نتیجه ۱۰ بر صفر گابریل جاناتچ از اتریش را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۳ بر ۳ مقابل سباستین ریورا از پورتوریکو به برتری رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. یزدانی در این مرحله مقابل کرزیستوف بینکوفسکی از لهستان با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت. آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در نیمه‌نهایی در یک کشتی حساس و نفس‌گیر در حالی که تا ثانیه‌های پایانی شکست خورده بود، با نتیجه ۵ بر ۴ علیبک عثمان‌اف از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت.
,
 
,
امیرمحمد یزدانی در دیدار فینال به مصاف ژاگیر شاکیف، قهرمان اروپا از روسیه رفت که در این جدال سخت با نتیجه ۱۴ بر ۴ مقابل وی در همان ۳ دقیقه اول شکست خورد و به مدال نقره بسنده کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه