استاندار مازندران:

فرمانداران برای کنترل افسارگسیخته قیمت‌ها به میدان بیایند/ لزوم پرهیز مدیران از روزمرگی

فرمانداران برای کنترل افسارگسیخته قیمت‌ها به میدان بیایند/ لزوم پرهیز مدیران از روزمرگی
سیدمحمد حسینی‌پور با بیان اینکه نظارت بر افزایش افسارگسیخته قیمت در بازار به عهده فرمانداران است، گفت: حضور میدانی فرمانداران در بازار برای کنترل قیمت‌ها یک راهبرد مدیریتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدمحمد حسینی‌پورنوری صبح امروز در نشست با مدیران ستادی استانداری و فرمانداران مازندران با تاکید بر این که کار جهادی و تفکر انقلابی در حوزه مدیریتی باید دغدغه تمام مدیران استان باشد، اظهار کرد: نظارت بر افزایش افسارگسیخته قیمت در بازار به عهده فرمانداران است، بسیاری از مسائلی که فکر می‌کنیم لاینحل است با وقت گذاشتن و کار کارشناسی می‌تواند گره‌گشایی شود.

وی افزود: حضور میدانی فرمانداران در بازار برای کنترل قیمت‌ها یک راهبرد مدیریتی است.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: فرصت هر کاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی منجر به ایجاد تجربه‌های قابل توجهی می‌شود که این تجربه‌ها را باید به مدیران بعدی خود منتقل کنیم، لذا از استاندار سابق و همه مدیران می‌خواهم تجارب خود را به عنوان اسناد سازمانی مکتوب کنند تا در راستای توسعه استان نقش ایفا کند.

حسینی‌پور تاکید کرد: برای تحقق توسعه در میدان عمل و برداشتن گام‌های موثر و سازنده، نیازمند تدوین  برنامه چهارساله در شهرستان‌ها هستیم.

وی با اشاره به این که امروز انقلابی کسی است که برای مردم کار کند، افزود: تحول، تحول، تحول، شعار اساسی ماست و برای تحول آتش به اختیار باشید.

استاندار مازندران گفت: از ظرفیت جوانان، افراد دارای ایده و خلاقیت و سرمایه‌گذاران برای برداشتن گام‌های بلند و موثر بهره‌گیری کنید.

حسینی‌پور تاکید کرد: مدیر باید دارای قدرت لازم برای ایجاد رقابت باشد و برنامه راهبردی داشته باشد و هرگز به حاشیه‌ها ومسائل بیهوده مشغول نشود.

وی افزود: خدمت به مردم و گشودن گره‌های پیش‌روی آنان، اهتمام شبانه‌روزی برای اعتلا و شکوفایی و ایجاد نشاط و امید در جامعه، راه و هدف یک مدیر در نظام اسلامی است.

استاندار مازندران یادآور شد: نباید به روزمرگی بیفتید بلکه باید با پویایی و جذب تجربیات مثبت، هر روز گامی نو بردارید. برای رفع موانع در بخش‌های مختلف، ستاد رفع موانع در شهرستان‌ها ایجاد شود.

حسینی‌پور در بخش دیگر سخنانش خواستار بهره‌گیری مدیران استان از تجربه کهنسالان، اندیشه میانسالان و انرژی جوانان شد و افزود:گردشگری،تبدیل شدن به قطب علمی و دانشگاهی و مرکز تجارت ملی و بین‌المللی برای صادرات محصولات به ویژه در بخش کشاورزی، الویت‌های اساسی توسعه استان محسوب می‌شوند.

وی افزود: توسعه تجارت و بازرگانی در مازندران با حفظ محیط زیست شکننده استان با ایجاد مراکز تجاری امکان‌پذیر است.

استاندار مازندران با بیان اینکه با شناسایی شهرهای مستعد، میزبان و پشتیبان می‌توان پروژه‌ها را تعریف و هدفمند کرد تا پازل توسعه استان معنا یابد، بیان کرد: با تلاش و عزم جهادی می‌توان مازندران را به عنوان الگوی استانی تمدن ایرانی و اسلامی معرفی کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه