مدیرعامل پخش فراورده های نفتی منطقه یزد:
سوخت زمستان نیروگاه های یزد تامین شد
مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد گفت: سوخت زمستانی مورد نیاز نیروگاه های استان تامین و در حال حاضر هیچ کدام از نیروگاه های استان در این رابطه مشکلی ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا انتظاری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه شرکت پخش فرآورده های نفتی از تابستان سال جاری پیگیر تامین سوخت زمستان مورد نیاز نیروگاه های استان بوده اظهار داشت: به دنبال هماهنگی های انجام شده با شرکت گاز و شرکت تولید برق استان، تمامی مخازن نیروگاه ها با سوخت مورد نیاز تامین شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,
وی ادامه داد: به دنبال تاکیدات وزیر نفت و همچنین برنامه ریزی هایی که در این زمینه انجام شده امیدواریم در زمستان سال جاری نیروگاه های استان هیچ مشکلی در رابطه با تامین سوخت نداشته باشند.
,
انتظاری در پایان با اشاره به اینکه تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا مشکلات سال گذشته به وجود نیاید ابراز داشت: عدم ایجاد خلل در تولید برق در زمستان جز تاکیدات وزیر نفت و مجموعه استان بوده که امیدواریم با آمادگی نیروگاه ها و برنامه های مدیریت مصرف در بخش برق و گاز زمستان را بدون مشکل پشت سر گذاشته و از آن عبور کنیم.
,
شایان ذکر است ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای یزد قبلا اعلام کرده بود که قطعی های برق در زمستان سال گذشته هیچ ارتباطی در زمینه تولید نداشته و در شرایطی که ظرفیت تولید استان ۱۶۰۰مگاوات در روز بود اما به علت عدم تامین سوخت گازوئیل نیروگاه ها بعضا روزی تنها ۷۰۰مگاوات تولید کرده اند و اگر درزمستان سال جاری نیز این مشکل همچنان پابرجا بماند احتمال اینکه در زمستان امسال هم با قطعی برق مواجه باشیم وجود دارد.
, انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه