رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان سمنان:

استان سمنان بر سکوی سوم لیگ تندرستی کشور ایستاد

استان سمنان بر سکوی سوم لیگ تندرستی کشور ایستاد
همت هادیان گفت: بین ۳۲ استان کشور هیات استان سمنان در لیگ تندرستی ۱۴۰۰ موفق به کسب مقام سوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، همت هادیان رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان سمنان با اشاره به اینکه کرمانشاه مقام اول و گلستان با اختلاف ناچیز از سمنان موفق به کسب مقام دوم در لیگ تندرستی ایران شدند، گفت: هیات ورزش های همگانی شهرستانهای آرادان و سرخه بین ۴۳۰ شهرستان کشور در لیگ تندرستی ۱۴۰۰، مقام پنجم و ششم را از آن خود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

هادیان ادامه داد: لیگ تندرستی ایران از ۲۴ مهر تا ۱۸ آذر ۱۴۰۰، با جمعیت بالا و رقبای سرسخت برگزار شد.

,

وی با اشاره به اینکه  وظیفه ذاتی هیات ورزش‌های همگانی استان رشد و توسعه ورزش در تمام سطوح و تمام افراد است، ابراز داشت: اکنون هیات ورزش‌های همگانی در همه شهرستان‌های استان سمنان فعال است.

,

رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان سمنان تصریح کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و تاثیر زندگی ماشینی و تحرک نداشتن افراد در جامعه، ترویج ورزش‌های همگانی از اولویت این هیات استانی است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه