امام‌ جمعه سرپل‌ذهاب:

مشکلات کشور با جوان انقلابی و نیروی جهادی رفع می‌شود

مشکلات کشور با جوان انقلابی و نیروی جهادی رفع می‌شود
حجت الاسلام جواد فاطمی نسب گفت: نیرو و انگیزه جوانی در کنار سوابق و تجارب مدیران باسابقه انقلابی و جهادی می تواند مشکلات کشور را مرتفع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار کرد: کشور امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نیروی تازه کار است که با قدرت و انگیزه جوانی بتواند مشکلات موجود را از سر راه مردم بردارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

وی افزود: جوانان انقلابی بسیاری در کشور هستند که می توانند زمام امور مسئولیت های مختلف کشور را در دست گرفته و همچون ایام اوایل انقلاب در پست های مسئولیتی موفق شوند.

,

امام جمعه سرپل ذهاب بابیان اینکه امام بزرگوار ما در دفاع مقدس به جوانان اعتماد کرد، ادامه داد: امام بزرگوار ما در دوران دفاع مقدس به جوانان انقلابی میدان داد و نتیجه این اعتماد در جبهه های حق علیه باطل به خوبی نمایان است.

,

فاطمی نسب تصریح کرد: نیرو و انگیزه جوانی در کنار سوابق و تجارب مدیران باسابقه انقلابی و جهادی می تواند مشکلات کشور را مرتفع کند و لذا در این موقعیت حساس باید بار دیگر به جوانان انقلابی و جهادی کشور اعتماد کرد و مسئولیت های مختلف را در اختیار آنها قرار داد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه