پارالمپیک زمستانی پکن| دهمی فلاح در پاراصحرانوردی/ خطیبی بیست و سوم شد
قلی فلاح و خطیبی در رقابت های پاراصحرانوردی پارالمپیک زمستانی پکن به مصاف حریفان رفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اولین روز از رقابت های نمایندگان کشورمان در بازی های پارالمپیک زمستانی پکن ۲۰۲۲ با رقابت دو نماینده ایران در رشته پاراصحرانوردی همراه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,الهه قلی فلاح، تنها نماینده ایران در بخش نابینایان، در رشته پاراصحرانوردی، ماده سرعتی با رکورد ۷ دقیقه و ۹ ثانیه و ۴۵ صدم ثانیه در جایگاه دهم ایستاد. فرزانه رضا سلطانی نیز در این رقابت به عنوان راهنما وی را همراهی کرد.
,ابوالفضل خطیبی دیگر نماینده ایران در رشته پاراصحرانوردی، ماده سرعتی، با رکورد ۳ دقیقه و ۱۹ ثانیه و ۷۱ صدم ثانیه در جایگاه بیست و سوم قرار گرفت.
,خطیبی روز شنبه، ۲۱ اسفند ماه درماده کلاسیک نیز مسابقه دارد اما پرونده حضور قلی فلاح در این مسابقات بسته شد.
,دو نماینده دیگر کشورمان، صدیقه روزبه و حسین سولقانی نیز روز شنبه در رقابت های رشته پارااسنوبرد به رقابت می پردازند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه