موفقیت های سال ۱۴۰۰ را به پنج بخش تقسیم می‌کنم؛

علی‌قارداشی: در سال ۲۰۲۱ مقام پنجم تنیس روی میز را کسب کردیم/ کمیته برابری جنسیتی در کنفدراسیون آسیا تشکیل شد

علی‌قارداشی: در سال ۲۰۲۱ مقام پنجم تنیس روی میز را کسب کردیم/ کمیته برابری جنسیتی در کنفدراسیون آسیا تشکیل شد
رئیس فدراسیون تینس روی میز گفت: در سال ۲۰۲۱ مقام پنجم را کسب کردیم که بهترین عنوان ایران در طول تاریخ رقابت های قهرمانی آسیا بوده.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از فدراسیون تنیس روی میز؛ رئیس فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به موفقیت های کسب شده در این رشته اظهار داشت: موفقیت های سال ۱۴۰۰ را به پنج بخش تقسیم میکنم که برای اولین بار در تاریخ این رشته اتفاق افتاده. سیمین رضایی اولین و تنها زن تاریخ ورزش ایران هستند که در المپیک قضاوت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
قارداشی در ادامه بیان داشت: در ۶ سال گذشته که سکاندار فدراسیون هستم، سال ۲۰۱۷ توانستیم مقام نهم آسیا را کسب کنیم، در سال ۲۰۱۹ مقام هفتم و در سال ۲۰۲۱ مقام پنجم را کسب کردیم که بهترین عنوان ایران در طول تاریخ رقابت های قهرمانی آسیا می باشد. سومی باران ارجمند دختر نونهال ایران در مسابقات جهانی هوپس، اولین بار بود که یک دختر ایرانی در جهان صاحب عنوان می شود.
,
 
,
رئیس فدراسیون تنیس روی میز تصریح داشت: همچنین کرسی مهم دبیر کلی کنفدراسیون آسیا که توسط افشین بدیعی بدست آمد برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران اتفاق افتاد. برای اولین بار کمیته برابری جنسیتی در کنفدراسیون آسیا تشکیل شد که ریاست آن بر عهده ی فاطمه کیوانی نائب رئیس بانوان فدراسیون قرار گرفت.
,
 
,
وی در پایان گفت: اکنون تیم ملی بانوان ایران در قطر هستند، تیم ملی مردان در سنگاپور بسر میبرند و تیم های ملی نوجوانان و جوانان دختر و پسر ایران فردا عازم سلیمانیه عراق محل برگزاری مسابقات کانتندر خواهند شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه