دراجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی انجام شد؛

اسکان نوروزی۱۴۶۹ نفر در چادرهای هلال احمر سیستان وبلوچستان/ ۱۲۱ آسیب دیده خدمات امدادی دریافت کردند

اسکان نوروزی۱۴۶۹ نفر در چادرهای هلال احمر سیستان وبلوچستان/ ۱۲۱ آسیب دیده خدمات امدادی دریافت کردند
علیرضا میربهاءالدین، مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: هزار و ۴۶۹ نفر از ابتدای طرح ملی نوروزی در چادر های هلال احمر شهرستان چابهار اسکان داده شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا میربهاءالدین در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: علاوه بر ارائه خدمات غربالگری در سه پایانه ی مرزی استان، طرح امداد و نجات نوروزی نیز در کلیه شعب همچون سالهای گذشته ارائه شد.

وی افزود: تا تاریخ  ۱۲  فروردین، تعداد ۲۷  حادثه در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات استان ثبت شد، که از این تعداد ۲۰ مورد حادثه جاده ای، ۳ مورد حادثه کوهستان و ۳ مورد حادثه دریایی و ساحلی یک مورد خدمات حضوری گزارش شده است.

این مسئول ادامه داد:  از ۱۲۱ نفر آسیب دیده  این حوادث  ۹۱ نفر مصدوم به صورت سرپایی و یک مورد نیز به مرکز درمانی منتقل شد.

وی تصریح کرد: ۲۵  مورد رها سازی در تصادفات جاده ای توسط عوامل امدادی پایگاه های امداد و نجات استان و اعضای تیم واکنش سریع صورت گرفته است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: ۱۰۹ نجاتگر در قالب ۲۷ تیم عملیاتی با بکارگیری ۲۲ آمبولانس و خودروی عملیاتی و قایق امدادی در طرح امداد و نجات نوروز ۱۴۰۱ فعالیت دارند.

به گفته این مسئول؛ توسط نجاتگران در سواحل دریایی شهرستان چابهار  ۷۹۵ نفراز خدمات حضوری و ۹۶۶ نفر به صورت سرپایی خدمات رسانی شدند.

میربهاءالدین خاطر نشان کرد: نجاتگران جمعیت هلال احمر تا پایان طرح به صورت شبانه روز آماده خدمت رسانی به مسافرین نوروزی می باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه