عالم برجسته اهل سنت کردستان:

کسی که از دین اسلام خارج شود حکم کافر را دارد/ مهاجرین به انگلیس در صورت گرویدن به آیینی دیگر مرتد هستند

کسی که از دین اسلام خارج شود حکم کافر را دارد/ مهاجرین به انگلیس در صورت گرویدن به آیینی دیگر مرتد هستند
ماموستا راستی گفت: افرادی که از اسلام خارج شده اند دیگر مسلمان نیستند و کسی هم که از دین اسلام خارج شود حکم کافر دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماموستا امین راستی عالم برجسته اهل سنت کردستان در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، در واکنش به اینکه تعدادی از مردم کردستان به انگلیس مهاجرت کرده و دین خود را از اسلام به مسیحیت تغییر داده اند، اظهار داشت: این چنین افرادی که از اسلام خارج شده اند دیگر مسلمان نیستند و کسی هم که از دین اسلام خارج شود حکم کافر دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,

وی گفت: قرآن در مقاطع مختلف و به مناسبتهاى متفاوت، از جریان انحرافى ارتداد و نقش عوامل مرموز و کافر در بازگرداندن اهل ایمان از ارزشهاى دینى و وادار ساختن ایشان به ارتجاع یاد کرده است.

,

ماموستا راستی خاطرنشان کرد: طبق آیه قرآن خداوند به صراحت فرموده است؛ دشمنان همواره با شما در ستیز و نبرد خواهند بود تا اگر بتوانند شما را از دینتان باز دارند و چنانچه کسى از دینش باز گردد و به همان حال ارتداد بمیرد و با کفر جان دهد، تمامى اعمالش در دنیا و آخرت حبط و فاقد ارزش خواهد شد و چنین کسانى براى همیشه به آتش دوزخ مبتلا خواهند بود لذا چنانکه از این آیه به روشنى پیداست، مرتد مستحق آتش دوزخ است، آن هم آتشى جاودان و همیشگى!

,

وی افزود: تبلیغ علنی کفر و انحراف در اسلام جرم است و بدیهی است باعث فساد جامعه است و باید مجازات بشود لذا کسی حق ندارد در مقابل راه خدا راه های باطل را ترویج کند، بدیهی است خدای متعال از هر چه بگذرد از کفر و از کسی که دعوت به کفر یا تبلیغ کفر را بکند نمی گذرد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه