حاج آخوند میرابی امام جمعه اهل سنت قرهتپه بندرترکمن:
حادثه حرم رضوی کار یک مسلمان نیست/ توطئه دشمن باید در نطفه خفه شود
حاج آخوند میرابی امام جمعه اهل سنت قرهتپه بندرترکمن با محکومیت توطئه خائنانه صهیونیستی و تکفیری که امروز درحرم رضوی رخ داد، گفت: این حادثه کار یک مسلمان نبوده است، توطئه دشمن باید در نطفه خفه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حاج آخوند عبدالجبار میرابی امروز در گفتوگو با خبرنگار گلستان ما ضمن محکومیت توطئه خائنانه صهیونیستی و تکفیری که امروز درحرم رضوی رخ داد، گفت: این حادثه کار یک مسلمان نبوده است، توطئه دشمن باید در نطفه خفه شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حاج آخوند عبدالجبار میرابی امروز در گفتوگو با خبرنگار گلستان ما ضمن محکومیت توطئه خائنانه صهیونیستی و تکفیری که امروز درحرم رضوی رخ داد، گفت: این حادثه کار یک مسلمان نبوده است، توطئه دشمن باید در نطفه خفه شود., گلستان ما ,وی با اشاره به اینکه فتنه دشمن باید در نطفه خفه شود، افزود: خدای مهربان ما را از نیستی به هستی آورد و انسانیت را به ما هدیه کرد و مسلمانی را برایمان لایق دانست.
امام جمعه اهل سنت قرهتپه بندرترکمن با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) گفت: مسلمان واقعی کسی است که بقیه انسان ها از دست و زبان او در امان باشند.
حاج آخوند میرابی ادامه داد: متاسفانه امروز در حرم مطهر رضوی اتفاق بدی افتاد اینها کار مسلمان نمی تواند باشد بلکه اقدام صهیونیستی و امثال آنهاست.
وی بیان کرد: توطئه دشمن در نطفه خفه شود، ما هم به سهم خودمان این تحرکات غیرانسانی را محکوم کرده و از خداوند منان برای بازماندگان شهدا صبر جزیل مسئلت می کنیم.
انتهای پیام/
وی با اشاره به اینکه فتنه دشمن باید در نطفه خفه شود، افزود: خدای مهربان ما را از نیستی به هستی آورد و انسانیت را به ما هدیه کرد و مسلمانی را برایمان لایق دانست.
, وی با اشاره به اینکه فتنه دشمن باید در نطفه خفه شود، افزود: خدای مهربان ما را از نیستی به هستی آورد و انسانیت را به ما هدیه کرد و مسلمانی را برایمان لایق دانست.,امام جمعه اهل سنت قرهتپه بندرترکمن با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) گفت: مسلمان واقعی کسی است که بقیه انسان ها از دست و زبان او در امان باشند.
, امام جمعه اهل سنت قرهتپه بندرترکمن با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) گفت: مسلمان واقعی کسی است که بقیه انسان ها از دست و زبان او در امان باشند.,حاج آخوند میرابی ادامه داد: متاسفانه امروز در حرم مطهر رضوی اتفاق بدی افتاد اینها کار مسلمان نمی تواند باشد بلکه اقدام صهیونیستی و امثال آنهاست.
, حاج آخوند میرابی ادامه داد: متاسفانه امروز در حرم مطهر رضوی اتفاق بدی افتاد اینها کار مسلمان نمی تواند باشد بلکه اقدام صهیونیستی و امثال آنهاست. ,وی بیان کرد: توطئه دشمن در نطفه خفه شود، ما هم به سهم خودمان این تحرکات غیرانسانی را محکوم کرده و از خداوند منان برای بازماندگان شهدا صبر جزیل مسئلت می کنیم.
, وی بیان کرد: توطئه دشمن در نطفه خفه شود، ما هم به سهم خودمان این تحرکات غیرانسانی را محکوم کرده و از خداوند منان برای بازماندگان شهدا صبر جزیل مسئلت می کنیم.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه